alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

Den 16e januari slår Joia Agencys tjejer ihop sig och kör Female DJ Revolution tillsammans med några av våra kollegor från JoiaAgency. Don't miss! :)

 

alt

Igår (juldagen) var vi och spelade i Falkenberg på en klubb som heter Bratt. Stället överraskade mycket positivt! Vi hade en riktigt rolig och svettig kväll i dj båset!

alt

I fredags hade jag gig i Västerås och då Pluto såklart. Det var helt galet den kvällen. Mycket folk och mycket bra röj, Im happy happy! Idag kom jag hem 2 timmar senare än väntat på grund av att tåget var försenat en timme. Kändes sådär att sitta på stationen i en timme, men som tur så fick jag kaffe och bra sällskap. Och nu har jag precis haft en trevlig o överraskande god köttbullsmiddag med Anna, Natalia, Moa o Malin från Female DJ Revolution.

 

Kristina Gern Pluto Västerås

 

Kristina Gern

 

Kristina Gern

 

Female DJ Revolution Anna Korsgren, Malin Ross, Kristina Gern, Natalia Barbin, Cazzi Opeia

Read more...

Denna helg spenderade jag med Natalia och Sibel och vår turnéledare Emelie. Vi bilade från Stockholm ner till Jönköping och Sliver som var första stoppet. På lördagen körde vi vidare till Halmstad och B&B. Bra gigen och vi är nöjda med helgen!

Jag valde att inte åka hem till Stockholm idag, utan valde att spendera några dagar i Göteborg istället. Veckan som kommer spenderas med gig på Pluto :)

 

alt

 

alt

 

alt

Fredagen började med stress.. Jag skulle ta flyg till Umeå med Female DJ Revolution tjejerna, men tåget till Arlanda var inställt så allt blev lagom panik. Med lite tur så hann jag till flygplatsen 15 min innan planet skulle lyfta. Efter det så var fredagen räddad och giget var underbart.

 

alt

 

alt

alt